Vi ser at du bruker en touch enhet.
Vil du besøke vår mobile nettside?

Nei

PORSELENSMUSEET

Kom til Porselensmuseet og la deg begeistre av porselen! Her blir tradisjon kombinert med digital teknologi og dialog.  Åpent onsdag-lørdag, kl. 11-16, søndag 11-17! Omvisning i utstilling og PP-produksjonen kl. 11.30 og 13. Velkommen!

ÅPNINGSTIDER:
Onsdag til lørdag, kl. 11-16
Søndager i februar og mars: 12-17

Få guidet omvisning i Porselensmuseet 11.30 og 13.00

På hverdager kan du også få omvisning i porselensfabrikkens produksjonslinje.

19. juni-14. august 2017:
Åpent hver dag, kl. 11-17

Museet er stengt på helligdager.

Bestill gjerne omvisning med besøk i fabrikken:
Tlf . 35 54 45 00

Vil du snakke med omviserne på Porselensmuseet,
ring 47 47 37 21 (onsdag til lørdag, 11-16)

Foto: Dag Jenssen

Porselensmuseet finner du i Porsgrunds Porselænsfabriks lokaler.
Her fortelles porselensfabrikkens 130 år lange historie gjennom en interaktiv utstilling som rommer 1.000 gjenstander.
Her kan man lære ved å se. høre, trykke og gjøre!

Se hvordan porselen blir skapt, brent og dekorert.
Bestill gjerne omvisning med besøk i fabrikken, og se hvordan porselen blir skapt, brent og dekorert.
Museet er samlokalisert med Auksjonshallen som selger gammelt PP.

Velkommen til en unik porselensopplevelse i Porsgrunn!

Vi har vår egen designbutikk - her finner du flotte gaver til konfirmant, jubilant og brudepar!

Adr. Porselensveien 6, 3920 Porsgrunn

Learn the fascinating history of PP, through the interactive exhibition that also includes about 1.000 objects.

The production facility at Porsgrund Porselænsfabrik and their factory outlet is in the same building as the Porcelain Museum.
So too is the  Auction Hall, where you might just find the old porcelain you have searced for.

In our giftstore you can buy design items such as porcelain, jewelry and textiles.

Welcome to the Porcelain Museum!

Opening Hours: Wednesday to Saturday at. 11 am-16 pm.

Erleb die faszinierende Geschichte der Porzellanproduktion in Porsgrunn.
Mit Hilfe von moderner Technologie und etwa 1000 Gegenständen kann man durch die Geschichte der Porzellanfabrik reisen.

Die Porzellanfabrik produziert und verkauft ihre Waren im gleichen Gebäude.
Auch eine Auktionshalle findet man vor, wo altes Porsgrunporzellan erworben werden kann.

Im Verkaufsladen des Porzellanmusems gibt es Designergegenstände in Porzellan aber auch Schmuck und Textilien.

Herzlich willkommen im Porzellanmuseum!

Öffnungszeiten: Mittwoch bis Samstag, 11-16 Uhr.