Vi ser at du bruker en touch enhet.
Vil du besøke vår mobile nettside?

Nei

IBSEN-APP: Last ned HENRIK IBSEN i AppStore!

Telemark Museum har sammen med det danske firmaet Redia utviklet appen Henrik Ibsen.Appen er gratis i AppStore, søk på HENRIK IBSEN.

I appen kan du følge ruter i byen for å bli bedre kjent med Henrik Ibsens barndom, du kan bli kjent med gjenstander museet har i sitt magasin, om steder knyttet til Ibsen i Skien og Henrik Ibsen Museum.

Henrik Ibsen ble født og vokste opp i Skien i Telemark. I appen HENRIK IBSEN har vi samlet informasjon om forfatterens barndomsby. Vi presenterer også familiebrev og gjenstander knyttet til Henrik og familien. Barndomshjemmet Venstøp, som i dag er Henrik Ibsen Museum, finner du også informasjon om i appen. Tekstene i appen er skrevet av konservator og Ibsen-forsker Jørgen Haave.

Her kan du lese om hva du får når du laster ned:

GUIDEDE TURER

IBSENMINNER
I Telemark Museums arkiv har vi mange familiebrev og andre håndskrifter knyttet til Henrik Ibsen og familien, de kan du lese om i appen under Søk i ibsenminner. Vi presenterer også gjenstander fra museets magasin, som har tilknytning til Henrik eller hans familie.

TIDSLINJE
Følg forfatteren gjennom epokene:
- Ibsens første år
- Forfatterskapet etableres
- Skandaler og suksesser
- Ibsens siste år

OM MUSEET
Henrik Ibsens barndomshjem er gården Venstøp i Skien, det er i dag Henrik Ibsen Museum. Appen presenterer Henrik Ibsen Museum, og gir også praktisk informasjon som åpningstider og beliggenhet.

Last ned Henrik Ibsen fra AppStore GRATIS!

God fornøyelse!Henrik Ibsen ble født og vokste opp i Skien i Telemark.
I appen Henrik Ibsen har vi samlet informasjon om forfatterens barndomsby.
Vi presenterer også familiebrev og gjenstander knyttet til Henrik og familien.

GUIDEDE TURER
Henrik Ibsens barndomsby har bygninger, gater og steder som er knyttet til Henrik og familien hans, Ved hjelp av appen Henrik Ibsen kan du gå en rute i byen for å bli bedre kjent med oppveksten til Skiens store bysbarn.

IBSENMINNER

TIDSLINJE
Følg forfatteren gjennom epokene
- Ibsens første år
- Forfatterskapet etableres
- Skandaler og suksesser
- Ibsens siste år

OM MUSEET

Appen HENRIK IBSEN er foreløpig ikke for android, men vi har fått et pristilbud, og jobber med å få på plass finansiering.