Vi ser at du bruker en touch enhet.
Vil du besøke vår mobile nettside?

Nei

10. mars kl. 13: Lansering av boken Forandring Skien

Fotograf Peter Lukas har besøkt fotoarkivet vårt for å finne bilder av Skien slik det så ut før den store moderniseringen. Det har resultetert i boken Forandring Skien. Fotografi før og nå. Fredag 10 mars blir det boklansering i Arkivbygget i Øvregate 39.

Arrangementet starter kl. 13.
Program for dagen:
Ellen Rodvang, Telemark Museum, ønsker velkommen.
Fotograf Peter Lukas presenterer boken.

Kaffe og enkel servering.
Boken er til salgs - lanseringstilbud 250,-

GRATIS inngang!

Ideen bak boken er, gjennom å sammenstille bybilder før og nå, å skape interesse for for fortiden og en bevissthet rundt hvordan vi utvikler våre byer i dag og i fremtiden. Målet med boken er å skape et bindeledd mellom fortid og nåtid, heter det på bokas vaskeseddel.

Fotografen Peter Lukas har sitt eget forlag, Forlaget Peter Lukas. Her blir det gitt ut bøker med individuelle preg og med krav til integritet.

Telemark Museum forvalter som kjent en stgor samling eldre fotomateriale fra Skien. Museet har tilgjengelig gjort arkivet for dette prosjektet, og bidratt med kildeinformasjon.