Vi ser at du bruker en touch enhet.
Vil du besøke vår mobile nettside?

Ja


Nei

PORSELENSMUSEET

Porselensmuseet på Porsgrund Porselænsfabrik skaper glede og begeistring! Besøk den interaktive utstillingen, som også viser 1000 flotte PP-gjenstander. Åpent onsdag-lørdag, kl. 11-16! Omvisning i utstilling og PP-produksjonen kl. 11.30 og 13. Velkommen!

BREKKEPARKEN

Besøk herregården Søndre Brekke i Brekkeparken, og opplev 1814-minister Niels Aalls herskapelige bolig med empireinteriør. Besøk lekeutstillingen, og få med deg parkutstillingen "Tidsvinduer"

HENRIK IBSEN MUSEUM

Verdens største dramatiker ble født i Skien, han vokste opp på gården Venstøp. I dag er denne gården Henrik Ibsen Museum.

ULEFOS HOVEDGAARD

Ulefos Hovedgaard er Norges viktigste empirebygg, og med beliggenhet på en høyde over Ulefoss, har den flott utsikt over bygda og Telemarkskanalen. Sommeren 2016 pågår en omfattende restaurering, men du er likevel velkommen!

KULTURPAKKER OG OMVISNINGER

Vi vil gjerne at du får en god opplevelse når du besøker Telemark Museum! Vi syr sammen tilbud til deg, noen er allerede klare! Ring og bestill på 35544500.

HENRIK IBSEN MUSEUM: Se vår nye bymodell!

I år er det mye nytt på Henrik Ibsen Museum! Utstillingen Ibsen og familien viser gjenstander knyttet til Henrik eller til familien. Når du ser utstillingen, kan du høre historien knyttet til gjenstanden på høretelefoner. Ibsenforsker og konservator Jørgen Haave har skrevet manus til lydfilene, og det er også han som leser tekstene. 

Ulefos Hovedgaard restaureres - skal skinne som for 200 år siden!

For fem millioner kroner, og med ved hjelp av mange kyndige fagfolk, restaureres Ulefos Hovedgaard denne sommeren. Gammel murpuss ble fjernet i fjor, og etter en vinter med lufting legger murmester Øyvind Lauvnes ny kalkpuss for oss. 

KITTELSENHUSET: Sommeren er over

Håper du rakk å besøkte Theodor Kittelsens barndomshjem midt i Kragerø, Kittelsenhuset, i sommer. Søndag 14. august stengte vi etter en god sesong, vi teller spent besøkende. 

KJØP BILLETT PÅ FORHÅND

Vi legger ut billetter til noen arrangementer i forkant.  På ticketco.no kan du kjøpe billett til Opplev Ibsen-arrangementene. Her finner du også billetter til seminaret Designpioneren Tias Eckhoff 7. september. 

Viktig besøk av kulturministeren

Onsdag 29. juni inivterte kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland (H) seg selv til Telemark Museum, og spesifikt til Brekkeparken.
- Det var viktig for oss å se museet, siden dere har en søknad til nybygg inne, sa hun.