SØNDAG: Juleverksted på Berg Museum

Det årlige juleverkstedet på Berg-Kragerø Museum går av stabelen 23. noveber. Velkommen til en trivelig start på førjulstida!

Nyblin Kunstfotografier - bestill NÅ!

Praktboka Nyblin Kunstfotografier er en herlig opplevelse, og bør befinne seg under et hvert juletre i år!

Julejazz med Torun Eriksen - bestill NÅ!

I år har vi en flott Luciafeiring som avsluttes med Julejazz på Brekkeparken kafe! Velkommen til å høre de dyktige musikerne Torun Eriksen, André Kassen og Rune Klakegg. 

Julebord i Brekkeparken - bestill NÅ!

Har du planlagt og bestilt julebord ennå? På Brekkeparken kafe tilbyr vi god mat, hyggelig atmosfære og fine priser! Kveld eller dagtid. Ring for bestilling og informasjon på 47457023.

1.500 har sett Nyblin på Telemark kunstsenter

1. november åpnet Nyblin Kunstfotografier på Telemark kunstsenter. Nå, halvannen uke etter, har publikumstallet rundet 1.500! Se åpningstider hjemmesiden til Telemark kunstsenter

Telemark Museum åpner Porselensmuseet på PP

Porselensutstilling med omkring 1.000 gjenstander og mye teknologi, designbutikk og lokale for temporære utstillinger, det blir innholdet i Porselensmuseet på Porsgrund Porselen. Det eneste i sitt slag i Norge, åpner 1. mars 2015. 

Vi har trukket tre spøkelse-vinnere

Vi har trukket tre vinnere etter Spøkelsesvandringen 31. oktober: Arvin Vadoudi, Marcus Gibbs og Jonas Grønvold får alle kinobilletter til kinoen i Skien. Gratulerer! 

Over 1.600 besøkte oss på en høstuke

Telemark Museum leverer hele året, selv om det er i de travle sommermånedene det koker mest. Men i uka 27-31. oktober ble en opptur for museet; det ble formidlet både folkekultur og kunst.

Fritt ord besøkte Henrik Ibsen Museum

Da Fritt ords styre og daglig leder besøkte Grenland fredag og lørdag, valgte de å bruke mye tid sammen med Telemark Museum. - De har vært veldig begeistret hele tiden, og de har kommet med mange gode innspill til vår drift, sier Jorunn Sem Fure, direktør ved Telemark Museum.

Stor interesse for Nyblin - 350 kom på åpningen

Utstillingsrommet i Telemark kunstsenter var så å si smekk fullt da utstilling Nyblin Kunstfotografier åpnet lørdag. Her var Nyblins-slekta på plass, det var Grenlands fotografer og kultursjefer, ordfører Hedda Foss Five, Fritt ords styre og daglig leder - og ikke minst en hel del historie- og kunstinteresserte mennesker.