test

KULTURPAKKER OG OMVISNINGER

Vi vil gjerne at du får en god opplevelse når du besøker Telemark Museum! Vi syr sammen tilbud til deg, noen er allerede klare! Ring og bestill på 35544500.

KJØP BILLETT PÅ FORHÅND

 Vi legger ut billetter til noen arrangementer i forkant.  På ticketco.no kan du kjøpe billett til 17. mai, Opplev Ibsen-arrangementet og Niels Aall-omvisning i Brekkeparken. 

PORSELENSMUSEET

Porselensmuseet på Porsgrund Porselæns skaper glede og begeistring! Besøk den interaktive utstillingen, som også viser 1000 flotte PP-gjenstander. Åpent onsdag-lørdag, kl. 11-16! Omvisning i utstilling og PP-produksjonen kl. 11.30 og 13. Velkommen!

BREKKEPARKEN

Besøk herregården Søndre Brekke i Brekkeparken, og opplev 1814-minister Niels Aalls herskapelige bolig med empireinteriør. Besøk lekeutstillingen, og få med deg parkutstillingen "Tidsvinduer"

HENRIK IBSEN MUSEUM

Verdens største dramatiker ble født i Skien, han vokste opp på gården Venstøp. I dag er denne gården Henrik Ibsen Museum.

KITTELSENHUSET

Velkommen til kunstneren Theodor S. Kittelsens barndomshjem i Kragerø! Vi viser Kittelsens illustrasjoner til Hellige Olaf. Årets gjesteutstiller:enVide neFelibata fra Portugal.

ULEFOS HOVEDGAARD

Ulefos Hovedgaard er Norges viktigste empirebygg, og med beliggenhet på en høyde over Ulefoss, har den flott utsikt over bygda og Telemarkskanalen. Sommeren 2016 pågår en omfattende restaurering, men du er likevel velkommen!

Tar O-løpet i Brekkeparken i sommer

Skien orienteringsklubb har et tilbud som passer alle - nemlig Grønne turer. En av turene går i Brekkeparken. - Det er hyggelig at vi kan legge turen hit, det er en nydelig park som mange bruker, sier Eilif Landsverk. 

Sommerens Ibsen-utstillinger er under produksjon

Vi på Telemark Museum jobber nå på spreng med å få nye utstillinger på plass til sesongen starter. På Henrik Ibsen Museum har vi gleden av å både presentere utstillingen "Ibsen og familien" og en ny bymodell. Sammen med fotoutstillingen Ibsens barndomsby blir vi bedre kjent med Henriks forhold til både hjembyen og familien i Skien.

Museet deltar i Ikonby-arbeidet

Skien kommune går i bresjen for deltakelsen i Ikonby-nettverket, men som forvaltere av ikonets barndomshjem, er Telemark Museum en viktig aktør. For ikonet er selvfølgelig Henrik Ibsen.